Alle collectiesFuncties van de pagina'sSpecifieke units
Toon de locatie van jouw bedrijf in Google Maps op je website
Toon de locatie van jouw bedrijf in Google Maps op je website
Frederieke Slinger avatar
Geschreven door Frederieke Slinger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Phoenix kan je op een pagina de locatie van jouw bedrijf in Google Maps toevoegen.

In deze handleiding bespreken we hoe je de unit toevoegt en hierin jouw eigen adres verwerkt.

Het aanmaken van de Google Maps unit op een pagina

Maak een pagina aan of bewerk een bestaande pagina. Voeg een nieuwe unit toe en navigeer naar Utility.

We kiezen voor de unit Full Google Map:

Als je de kaart voor het eerst toevoegt dan staat automatisch het adres van IMU ingesteld.

Het opzoeken van de locatie van jouw bedrijf in Google Maps

Voor het opzoeken van jouw adres open je Google Maps. De kaart wordt geopend en linksboven kan je het adres van jouw bedrijf opzoeken:

Na het invullen klik je op enter en opent de locatie:

Het toevoegen van de locatie in de unit

Na het opzoeken van de locatie kan je de locatie gaan toevoegen op de pagina in Phoenix.

Links in Google Maps krijg je de optie te zien voor het Delen van het adres.

De deelinstellingen openen en je kiest voor: Een kaart insluiten.

Je kan nu makkelijk de HTML kopiëren via de blauwe tekst: HTML kopiëren.

We openen de pagina in Phoenix, klikken op de Google Maps unit en plakken de HTML code via het veld: Embed code.

Klik op de pagina en jouw adres is ingesteld!