Alle collectiesInstellingenAlgemeen
Reacties op jouw blog en kennisbank

Alle verschillende instellingen die je aan/uit kan zetten met betrekking tot reacties op jouw blog posts en kennisbank!

Jelle Graafstal avatar
Geschreven door Jelle Graafstal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Reageren op reacties

Als je naar Content > Reacties gaat dan vind je daar een overzicht van alle reacties op jouw blog posts en Kennisbank artikelen.

Je kunt in het overzicht filteren op blog posts, Kennisbank artikelen, reacties die nog goedgekeurd moeten worden, en reacties die gedetecteerd zijn als spam.

Je kunt in dit overzicht ook reacties bewerken, verwijderen, bekijken of afkeuren.

Reacties op blogs en/of Kennisbank artikelen aan/uitzetten

Onder het kopje Comment settings kun je de volgende instellingen aanpassen.

Enable for Knowledge base: Of reacties geplaatst mogen worden bij jouw Kennisbank artikelen

Enable for Blog Posts: Of reacties geplaatst mogen worden bij jouw blogposts.

Display from Old to New: Of reacties van oud-naar-nieuw getoond moeten worden.

Approve comments manually: Of reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze getoond worden op jouw website.

Allow anonymous comments: Of gebruikers anoniem een reactie mogen plaatsen.

Clickable URLs: Of er op links in reacties geklikt kan worden.

Who should receive the notifications?: Wie er een notificatie moet ontvangen wanneer iemand een reactie plaatst.

Je kunt ook per blog of kennisbank nog er voor kiezen om reacties uit te zetten. Dit vind je onder het kopje Publish & Settings.

Spamfilter voor reacties

Onder het kopje Comment filters kun je jouw spamfilter voor reacties aanpassen.

Je hebt een zoekfunctie voor keywords die jij hebt ingevuld voor de spam filter.

Je kunt een nieuw keyword toevoegen door het in de balk te typen en op het plusje te drukken.