Enormail koppelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze handleiding bespreken we hoe je Enormail kan koppelen aan je Phoenix website zodat je aan de slag kan met het verzamelen van de gegevens van jouw bezoekers!

De API key van Enormail

Voor het koppelen van Enormail heb je de API key nodig:

De API key kan je vinden in Enormail. Als je inlogt in jouw account dan kan je via: account, klikken op de API toegang. Hier kan je jouw API key vinden en kopiëren.

Heb je nog geen API key? Dan kan je heel eenvoudig een API key aanmaken. Hoe dat moet lees je in het volgende kennisbank artikel van Enormail zelf: Hoe maak ik een Enormail API sleutel aan?

Het instellen van de koppeling in je Phoenix website

Je kan nu de API key kopiëren en verwerken in je Phoenix website. Je opent daarvoor via de instellingen in Phoenix de e-mail marketing. Je kiest voor + Add provider en maakt de keus voor Enormail:

Je voegt de API key toe en klikt nog eens op + Add provider en de koppeling wordt gemaakt.

Na het maken van de koppeling worden automatisch de formulieren geïmporteerd gemaakt in Enormail. Je kan nu aan de slag met het instellen van de opt-in op je pagina. Hierover meer in de volgende handleiding.