Hoe plak ik een URL achter een knop?

Vanaf jouw pagina verwijzen naar een andere pagina of website

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je naar een andere pagina of website wil verwijzen, dan kan je een URL plakken achter een button. In deze handleiding leg ik je stap voor stap uit, hoe je dit kunt doen 😃

1. Kies een unit uit met een button:
    ​

2. Klik op de button en navigeer naar de knop-instellingen:
    ​

Links van het scherm worden de unit-instellingen geopend, waar je kunt doorklikken op de knop-instellingen. Hier vind je de optie 'Link URL'.
    ​
    ​Wat is een URL en waar vind ik deze?
    ​Een URL is het webadres van een pagina op internet. Je vindt het bovenaan in de adresbalk van je browser.
    ​
    ​

​
    ​

3. Plak de URL van de pagina waar je heen wil verwijzen bij link URL.

4. Vergeet de wijziging niet op te slaan:

​ Tijd om te testen đŸĨŗ

5. Navigeer naar de live-versie

6. Klik op de button vanuit de live-versie!